Thursday, October 07, 2010

Ouch!

crdt incik gugel!
Salam'alaik....mornink lovelies.....

hai i baru je balik dari routine check up...aduh kena cucuk lagi ambil darah...for T3 & T4...nilah yang x berapa best since i diagnosed had thyroid last 4@5 years ago...(i dh xingt bile huhu..) kerap sangat2 kena amek darah..2,3 bln sekali.. dahlah i isi tebal..susah betul nak cari urat..cian nurse tangan comel2 nak gengam lengan den yang padat..last2 ambil kat atas tangan macam dalam gambar kat atas hehe...urat den x timbul2 kat lengan...hehe...tq hubby accompany me tadi..Sayang incik hubby sangat2...!


short update today...sangat2 bizi...
btw...banyak wedding this coming weekend...
insyaallah mana yang sempat pegi den pegi...hihi....
hot date tau 10/10/10...
congratz in advance buat Azira @ A Tale from Venus semoga menjadi isteri solehah yang diidam oleh semua wanita dan suami....moga perhubungan suami isteri aman damai bahagia hingga ke syurga...Aminnn


ok...Salam to all...

ish pelik btol apsal date post aku lambat sehari...!help2...

No comments:

Post a Comment