Friday, May 09, 2014

Its Friday!! suke..suke..

wow..dah hari jemahat..suke noks...
sukelah weh..wiken je leh peluk2 laki lelame..peluk guling2 dengan anak2..slalu aku missed nak peluk ameer terutamanya..pagi2 bangun siap2 antar dia pepagi ngn daddy...pastu ptg amek dia aku dah letih ngn work n adik kat opis..bile pnat gitu mintak peluk pun ameer kdg2 mls layan...sentap tau mak kau ni!!
dia slalu perasan bujang sangat tau..geram...bile kite cium dia..boleh dia sapu pipi dia balik...hailah anok!!!

hm...dah dekat sebulan x gi umah...tah bile nak siap kemas n pindah tah...beriya nau kate nak pindah sebelum pose kan...ha xberapa hari je lagi ni...ready ke idok ni??? baju semua xberkemas lagi....fenatlah i olls nnt...kemas2 ni meme keje hakiki maketty... xleh nak harap kat cik daddy...nnt i is hangin 1 bdn hahaha...

eh cite2 pasal pose yeay...buat pertama kalinya baju i dah de yg siap tempah n ade nak kat siap dah...kau semangat gile nak raye..pose pon blom lagi...haha...slalunye kalau mama jahit dulu sehari sblm balik raye kat kampung baru siap...hehe...pastu bile dah keje kawen..baju stok2 ready made...malas nak tempah...nilah julung2 kali buat baju balik...hailah sedap jugak akk tu jahit...1st time try...mahal ke standard rege kt KL ni...dia je tanya amek lagi...apelagi try 1 dah siap rase2 ok baru bagi kain lg 1 heeee...seminggu je siap dah...bagus kak....nnt i tempah utk wedding suklin plak...senang...hikhik..

tinggal baju anak2 je..baju melayu..ingat nak beli ready to wear je sobab cik daddy dh de bju melayu free...untunglah...kemain bayk baju melayu..standardlah keje gomenkan..hehe...

hm......but now ade yang maketty dok risau...

 

Adik ni...lepas demam aritu abes naik flare...rashes kat leher badan depan belakang... ni gambar mase demam ni... xnaik sangat flare tu... now kat muke pun dah ade....tapi sebab dia putih lepak memang xnampak...ade sikit merah2.... dah tanya doc pun mase demam aritu n mase check up 8m last week.. doc kate heat rash..entoh le....awat xilang2...

Now i treat gune moogoo je...belum nampak kesan pape..hope baiklah cepat..takmau kene eczema..huhu..

2 comments:

  1. happy wekend maketty...
    hafidh ngn aku pun sama la etty. tak mo. nak daddy lebih.. sentap mmy dia. huh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sentapkan babe..geram tau..mlm2 tdo pon nk daddy je..huhu..

      Delete