Monday, July 30, 2012

Hai anak...

Jumaat, sabtu, ahad..eh dari khamis lah sebenarnye...ameer demam lagi buat kesekian kali nya.. kali ni tinggi mencanak2 suhu up to 38.9c terus kubogel2kan dia..jelum2 dgn air dingin memalam buta.. mau meraung satu umah dengar suara dia..now demam dah kebah, batuk kahak pulak makin teruk..jgn sampai kene neb lg sudah..tapi sempat buat steam Dr Nadir style sekali...cair hingus2 kahak dia..mommy n daddy pon join steam muka hek!!

Hai anak...
3,4hari mommy x keluar umah jaga ameer... JM launch batch 3 pon mommy pendam jer.. untunglah suklin dapat dah JM dia...leh wat melaram raya ni..mommy..beli kain tapi x tempah...so lilit jelah mommy ye jadi sari..

Hajat petang ahad semalam nak cari baju raya mommy n daddy ameer so datinglah ber3 ke JJ Au2.. ingat nak cari baju kemeja shirt jeans daddy dia...alih2 si anak jugak yang dapat.. bukan sehelai...tapi berhelai2...
sale ni...sangat2lah gila...

Untunglah si anak...demam2 pon dapat baju baru lagi...baju2 beli sebelum ni yang nak buat stok raya dah sapan...bak kate orang melaka...hehe..;p

So..no more dah for ameer k.. ni mommy promise...bagilah mommy n daddy chance plak nak oi... (xtaulah kalu nanti de anak pempuan...lagi gereeeeeeeeeemmmm!!!) baju kiut miut...huhu..

ameer try samping.. ihsan tok pa dia...haha serupa kain pelikat dah meeerr!!! hihi... tok mama dah janji nak alter k...will see.. kalu x mommy sembat je..;p

2 comments:

  1. anak aty pon selsema n nak batuk sikit2..risau lar..tak tau nak buat ape..

    ReplyDelete
  2. kalau teruk sgt2 sampai tercungap2...dada berombak2..kahak byk..try buat steaming muka dia..nnt cair kahak..n try sedut kalau boleh..bg dia muntah2 tepuk blkg bdn n dada...kalau xreti gi klinik bg dia nebulizer & sedut kahak..baru anak lega cikit ty..insyaallah

    ReplyDelete