Wednesday, March 14, 2012

Burger!



Burger Bakar at Sek. 2 Desa setapak



Burger Bobby..at AU5 Keramat (pic crdt to gugel)


Seminggu dua kebelakangan ni hubby asik terpengaruh ngan colleague dia.. try few burger yang fames kat KL ni.. & oleh itu mommy ameer pon join bertambah gumuk asik makan burger..
burger bakar daging setebal hampir 1 inci..cuba bayangkan bila order Triple H..3 layer daging..sedap juga..mulut comel mcm mommy kena makan 1 layer2 & share dengan kaum kerabat..hehe
BUrger Bobby plak..nampak biasa tapi rasa yang sangat unik..ada burger arnab juga..mommy xmakan...daddy jer makan...walaupun order burger biasa pon rasa yang luar biasa tu xterkata..serius..

So siapa2 nak try..harus sanggup tunggu & beratur panjang..sanggup ke x sanggup?? dua2 stall ni menjadi tumpuan xkira menteri, artis.. hubby ku jer sanggup..hehehe ku xsanggup!


4 comments:

  1. hua huaaa....asyik nmpk org post psl burger ni je kat fb...bestnye kalau dpt...huhu

    ReplyDelete
  2. kalau dah teringin sangat tu..sanggup kan jugak ar..huhu...

    ReplyDelete
  3. hehe...makan je skrg...kang pantang lame...hehehe...etty kena pantang dulu masa bulan puasa...lagi hazabbb...org lain sume mkn sedap2...kite hari2 mkn bubur lambuk jer paling sedap...coz byk lada hitam & halia...huhu

    ReplyDelete