Monday, February 27, 2012

KLCC MOtherhood Expo 2012

yellow all.. good monday..i know terhutang 1 entry..belum cerita tentang akikah anak teruna i.. hehe
nanti ye..how your weekend..mesti ramai yang ke KLCC MOtherhood expo kann..yes.. i pon tergolong di antara mommies yang sanggup bersesak2... but masa i sampai x ramai lagi.. around 11o'clock sampai.. kata rumah 5min jer dr KLCC kan.. hehe..

k baru sampai..

terus buat buffing nail..RM2 jer.. sis i murah hati nak blanje.. kah2 kalu RM20 mst ko xnak bayarkan hehe;p

nasib ade banyak kerusi..so stop isi minyak ameer..penat sangat dia & dah penuh stroller kat belakang hubby..(sila abaikan lemak seketul dua tuh!)

actually expo kali ni xbanyak booth sangat.. but since i dah aim dari awal masa tengok web penganjur so dah tau apa nak grab.. so only take for 1 1/2hour to complete tour & shopping ape yang perlu sahaja betul2 kali ni xmerapu sangat..hehe

NIP lagi lepas lunch kt Signature..


Budak kecik ni exsaited naik ni.. hehe.. lupa nak amek vid.. next timelah..

singgah jap.. beli stok makan 2hari.. sedap gileeee!

hasil tuaian dalam masa sejam setengah.. RM yang terbang pon berbaloi.. kalu x mst RM400 lebih sume ni.. nye sekali hadap..

whoopee diapers RM20 x 2
Pureen breastpad RM30 x 1
Pureen wipes RM9 x 1
Pureen bottle wash RM 27 x 1
Pureen PJ RM15 x 1
Autumz Bottle Storage RM28 x 1
Autumz Cooler Tote RM 32 x 1
Autumz Nursing Bra RM 25 x 1
Mumsdream Nursing Bra RM42.90 x 1
Chunky Book RM 5 x 3
Total= RM231.90

plus.. dapat free sample & gift from pureen, drypers 2pack & libresse 2pack, Nan PRO formula (sis gedik gi mintak..xtau nak buat pe..ameer fully breasfed)

ok tu jelah.. sat gi i hapdet lg ye.. tata

2 comments:

  1. kita kalo NIP tgn xleh lepas cam etty tu. kena pegang miss B kalo tak tertutup hidung anak. hi hi

    ReplyDelete
  2. hehe..pegang jugak sebenarnye sebab baju pun kaco..mase nak posing jer x pegang hehe konon2 kool tp gelabah ;p

    ReplyDelete