Monday, July 19, 2010

1st Engagement anniversary ...

Salam & hai..

Yey happy :P.. today is my 1st Engagement anniversary with my "fiance" so called cinta hati En. Hubby hehe..but hubby tak mau celebrate...huhu nasib semalam my mom bagi mc kat kami so lari gi dating tengok muvee... MANTRA...


pic credit to Tontonfilem.blogspot

so the review...ade part yang Muzir 'zul handy black' naked sambil baring kat sungai tu konon-konon mati cam tak payah pun tak pe kot...lain-lain oklah kot...for sesiapa yang 'miss' dengan Penjara Pudu lehlah tengok filem ni..

so back to my E-Day last year...i have blast Engagement day simple yet memorable coz being the first daughter atas2 semua lelaki...hehe so this the 1st time my mother buat kenduri E-day.. dah ala-ala kenduri nikah ramai betul orang datang dari Johor, Melaka, Kelantan, Perlis ramailah..Kira-kira 300 orang jemputan...

sila abaikan muka ala-ala malu kucing gitu hehehe

sila abaikan jugak muka papa yang happy gile nak dapat menantu sulung laki hehe

the sarung cincin oleh Mak
agak kurus daku dari posisi ini hehe

incik hubby aka incik tunang pun dapat cincin suprise from my dad..

sebahagian hantaran n muka malu-malu konon-konon lap peluh..hehe
hantaran made by me & my aunt ayang


me wif my sweetest greatest besties maya & tim's


my dearest frens from secondary & high school from left to right syafa, ina, dieja, bawan, bell & jul

plus bell on the left

ok that's all piccas untuk tatapan kalian kali ni...for last 1 year ago i love reading other blogs on wedding & e-day..now i plak nak share some info for others..so maybe after this i review lik all budget, vendors for my E-day and Big-Day....so stay tune...insyaallah...

Salam...


p/s: eh sibuk jer nak tepek last pic...

4 comments:

  1. haa da ada blog..hehe..rajin2 update.. share psl kehidupan da kawen.muehehe

    ReplyDelete
  2. haha...ade blog tp xrajin update...hehehe...will share some..later2...ish2 dh tgk si kecik yg tembam tuh...geram...hehehe

    ReplyDelete
  3. wah, tema ungu...ms zetty, nampaknye kite sama saiz la..hihi

    ReplyDelete
  4. haha i lg gebuss skrg dear...dh ala2 sendat bju ni i pakai..hehehe...

    ReplyDelete